+
Foto: Dreamstime.
 • GPG köper i Knivsta igen

  PUBLICERAD 2017-09-25 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 12:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Genova Property Group förvärvar ytterligare en fastighet i centrala Knivsta tillsammans med Redito, till ett underliggande fastighetsvärde om 18 miljoner kronor via ett delägt bolag. Fastigheten ligger strategiskt belägen centralt med Knivsta kommunhus och tågstation som närmaste grannar och angränsar till den fastighet som bolagen köpte i augusti.

  Genova och Redito tänker fortsätta att förvalta befintlig byggnad som är fullt uthyrd, samtidigt som en detaljplaneprocess ska inledas med syfte att möjliggöra bostadsutveckling på fastigheten. Tillträde är planerat till november 2017.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived