+
Mikael Dimadis.
 • Einar Mattsson bildar nytt bolag

  PUBLICERAD 2017-09-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-19 12:39

  Textstorlek

  Dela med andra

  Förvaltningsenheten inom Einar Mattsson kommer från den första oktober övergå till ett nytt bolag. Det nya bolaget kommer att heta Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB och vd för bolaget blir nuvarande affärsområdeschef, Mikael Dimadis.

  Einar Mattssons förvaltningsverksamhet som idag ligger i Einar Mattsson Byggnads AB att övergå till ett nytt bolag som uteslutande kommer fokusera på att leverera förvaltningstjänster. Idag förvaltar man totalt 15 000 bostäder varav 5200 finns i Einar Mattssons eget bestånd.

  – För en långsiktig fastighetsägare som Einar Mattsson är förvaltningen viktig för att kunna utveckla fastighetsvärdena. Vår förvaltningsaffär har vuxit och kan idag erbjuda fler tjänster med vårt eget bestånd på 5 200 bostäder som referens. Förvaltningsaffärens gamla kostym har blivit för trång. Med det nya bolaget kan man arbetar mer med att ta nya marknadsandelar, säger Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Mikael Dimadis.