+
Från vänster: Björn Sjölin, vd Steeltech, Christian Wieland, vd Vestia, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum i Alingsås, Caroline Hagström, samhällsbyggnadschef Alingsås kommun. Foto: Castellum
 • Castellum bygger i Alingsås

  PUBLICERAD 2017-09-11 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  I fredags togs det första spadtaget för en om- och tillbyggnation av Castellums fastighet på Bultgatan 1 i Sävelunds industriområde i Alingsås. Fastighetsbolaget har tecknat hyresavtal med Steeltech. Fastigheten är på omkring 3 000 kvadratmeter och ska bli hälften så stor.

  – Vi växer kontinuerligt och får nu en fastighet väl anpassad för vår verksamhet. Sävelunds industriområde har ett bra läge, som passar vår verksamhet, och den framtida utbyggnaden av Norra länken kommer att ytterligare öka tillgängligheten till området, säger Björn Sjölin, vd för Steeltech, i ett pressmeddelande.

  – Vi är glada över att kunna välkomna Steeltech som ny hyresgäst till Castellum och att vi stärker vår fastighetsportfölj i Alingsås med en modern och hållbar kontors- och produktionsanläggning, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum, i ett pressmeddelande.

  Steeltech flyttar in i sina nya skräddarsydda lokaler våren 2018 och projektet kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x