+
Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef.
 • Trianon rekryterar Anna Heide

  PUBLICERAD 2017-08-15 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighets AB Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB Fastighets AB i Malmö, där hon arbetat som CSR-chef och tidigare som fastighetschef.

  – Anna kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré, samt i de framtida utvecklingsprojekten i bland annat Rosengård och Sege Park, säger Trianons vd, Olof Andersson, i ett pressmeddelande.

  Anna Heide har även erfarenhet från SABO som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.

  – Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bland annat Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande, säger Anna Heide, i ett pressmeddelande.

  Hon tillträder den nya tjänsten i september.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived