+
Foto: Dreamstime.
 • Treutiger till Savills

  PUBLICERAD 2017-08-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-08-07 12:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Robert Treutiger lämnar Colliers för konkurrenten Savills där han under våren 2018 tillträder en tjänst som transaktionschef. Hos Colliers har han haft motsvarande tjänst. Det framgår av ett pressmeddelande från Savills där vd Anders Nyström kommenterar rekryteringen med att Treutiger kommer att tillföra bolaget ytterligare kompetens, erfarenhet och bredd.

  – Vår förhoppning är att Robert kommer att bygga och leda vårt transaktionsteam till en topp 5-placering inom en inte alltför lång framtid. Med sitt nätverk både i Stockholm och Göteborg blir han dessutom en naturlig brygga för våra verksamheter i båda storstadsregionerna, säger Anders Nyström.

  Sverrir Thór

   

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x