+
Fredrik Lidjan är vd för Magnolia Bostad.
 • Storägare köper aktier i Magnolia Bostad för 800 000

  PUBLICERAD 2017-08-22 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-08-22 11:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  Holdingbolaget Vincero Fastigheter 2 köpte dagarna 17 och 18 augusti sammanlagt 9 500 aktier i Magnolia Bostad. Aktierna köpte man i sex olika transaktioner i storleksintervallet 500 till 3 000 aktier och aktiekurserna i transaktionerna 81 till 83,75 kronor. Sammanlagt köpte man således aktier för drygt 787 000 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

  Enligt uppgift till Fastighetsnytt är Vincero Fastigheter 2 en av Magnolia Bostads största ägare och äger via kapitalförsäkringar cirka 8 procent av bostadsutvecklingsbolaget. Vinceros ägare Andreas Rutili sitter i Magnolia Bostads styrelse.

  Magnolia Bostads aktie har visat en nedåtgående trend ända sedan augusti ifjol och att Vincero går in och köper nu tyder på att man finner aktien lågt värderad. Som Fastighetsnytt rapporterad tidigare i veckan köpte även huvudägaren Fredrik Holmström aktier i Magnolia Bostad förra veckan.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x