+
fr.v. Annika Drotz, Christina Hansson, Sofia Törnqvist. Foto: Newsec
 • Newsec får sex nya medarbetare

  PUBLICERAD 2017-08-17 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Newsec anställer sex nya medarbetare i den svenska rådgivningsverksamheten som arbetar med värdering och strategisk analys. Annika Drotz, som kommer närmast från Savills, blir senior auktoriserad värderare.

  – Jag har ju en tydlig retailprofil och det tror jag kommer att vara ett bra komplement till Newsecs befintliga team, säger hon i ett pressmeddelande.

  Christina Hansson, från Huge Fastigheter, kommer att få en nyckelroll inom strategisk analys. Sofia Törnqvist, också från Savills, går in som auktoriserad värderare.

  – Det är verkligen en drömstart på hösten att få välkomna tre så kompetenta personer till gruppen, säger Ulrika Lindmark, ansvarig värdering och strategisk analys på Newsec, i ett pressmeddelande.

  Newsec tar även in tre personer direkt från högskolan. Maryrose David har studerat vid Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH, Alexandra Forss på Cass Business School i London och Madeleine Mannehed vid Linköpings Tekniska Högskola och Industriell Ekonomi på KTH.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x