+
 • NREP säljer för 1,6 miljarder

  PUBLICERAD 2017-08-22 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-08-23 10:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  NREP har sålt en detaljhandelsportfölj till Storebrand/SPP för till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 1,6 miljarder kronor. Portföljen omfattar elva fastigheter och 63 500 kvadratmeter uthyrningsbar yta och enligt ett pressmeddelande från NREP är affären den största transaktionen inom detaljhandel, hittills i år.

  Intresset för portföljen var enligt samma pressmeddelande stort, både bland inhemska och internationella investerare. Fastigheterna i portföljen är belägna i Göteborgsregionen och Stockholmsregionen samt längs E4:an mellan Stockholm och Linköping.

  Cushman & Wakefield och Real Advokatbyrå var rådgivare till NREP i transaktionen.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x