+
Hans Ragnarsson. Foto: Rikshem.
 • Ragnarsson lämnar Rikshem för Amasten

  PUBLICERAD 2017-08-29 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-08-29 23:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikshems CFO Hans Ragnarsson lämnar bolaget för att ta över motsvarande roll på Amasten – samma bolag som nyligen rekryterade Ragnarssons före detta vd på Rikshem, Jan-Erik Höjvall.

  Ragnarsson efterträder Martin Sersé som varit CFO i börsnoterade Amasten sedan i mars 2015.

  Så sent som på måndagen meddelade Amasten att Jan-Erik Höjvall, Rikshems före detta vd som lämnade under stormiga former förra året, rekryterats som ny vd.

  – Hans Ragnarsson och jag har arbetat med varandra till och från sedan 2000 och tillsammans har vi byggt upp flera framgångsrika företag inom fastighetssektorn. Det är en glädje att återigen få bygga upp ett bolag tillsammans med Hans, säger Jan-Erik Höjvall, tillträdande VD i Amasten.

  -Jag är mycket förväntansfull över att få tillträda som CFO i Amasten. Jag har en stark tro på bolaget och vill vara med och öka tillväxttakten, säger Hans Ragnarsson tillträdande CFO och vice VD.

  Rikshem har inlett en rekryteringsprocess för av en ny CFO. Ragnarsson har sex månaders uppsägningstid.

  – Jag vill tacka Hans för hans ambitiösa och noggranna arbete för Rikshem, och samtidigt önska honom lycka till i sin nya tjänst, säger Sophia Mattson-Linnala, vd på Rikshem.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived