+
Benny Thögersen. Foto: Catena. Benny Thögersen, vd på Catena. Foto: Catena.
 • Catena bygger och hyr ut i Helsingborg

  PUBLICERAD 2017-08-31 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-08-31 09:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Catena och logistikföretaget Nowaste Logistics har tecknat ett hyresavtal om en uthyrning av 30 400 kvadratmeter logistikyta till Nowaste i en byggnad som Catena kommer att uppföra på Tostarp Industriområde utanför Helsingborg. Hyreskontraktets längd är sju år och årshyran uppgår till 18 miljoner kronor. Inflytt beräknas kunna ske 1 september 2018.

  Byggnaden kommer att uppföras på ett område som är i Catenas ägo och enligt ett pressmeddelande från fastighetsbolaget omfattar området cirka 270 000 kvadratmeter mark med möjlighet för nybyggnation av logistikyta om cirka 105 000 kvadratmeter. Man avser uppföra ett logistikkluster på ytan och den fastighet man uppför åt Nowaste kommer att ligga i bästa skyltläge intill E6, skriver man i pressmeddelandet.

  Fastigheten kommer att certifieras som Green Building.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Benny Thögersen. Foto: Catena.