+
I första etappen av Ebbepark skapas kontor, ytor för möten och samverkan, caféer, ett expohus och en träningsanläggning. Illustration: Arrow Arkitekter.
 • Först ut i ny Linköping-stadsdel

  PUBLICERAD 2017-08-24 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-08-24 15:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Allmännyttiga Stångåstaden har tecknat avtal med Peab om projektering av den första etappen i Linköpings nya stadsdel Ebbepark. Avtalet omfattar cirka 100 nya lägenheter samt tre lokaler.

  Den nya stadsdelen ligger i östra Valla, och utvecklas tillsammans med Sankt Kors Fastighets AB. Det nya avtalet med Peab gäller den första delen av ett större nyproduktionsprojekt med cirka 290 lägenheter.

  – Ebbepark är vårt största projekt och ett unikt tillfälle att skapa fler bostäder i ett attraktivt läge, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden. Vi bygger allt från små till stora lägenheter. Ebbepark ska också vara ett område där vi provar nya saker och vi har flera spännande koncept som vi ser fram emot att förverkliga.

   

  Byggstarten är beräknad till januari 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived