+
Bild: Bonnier Fastigheter
 • Bonnier Fastigheter säljer Häggvik Entré

  PUBLICERAD 2017-08-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-08-17 09:32

  Textstorlek

  Dela med andra


  Alma Property Partners köper Handelsplatsen Häggvik Entré av Bonnier Fastigheter. Fastigheten Stämpeln 1 är en projektfastighet belägen precis vid infarten till Häggvik där en ny detaljplan vann laga kraft i november 2015.

  Fastigheten har ägts av Bonnier Fastigheter sedan den uppfördes i slutet på 50-talet för systerbolaget Solna Offset. De senaste åren har ett arbete med att utveckla fastigheten till en modern handelsfastighet bedrivits. Den nya detaljplanen medger 30 000 kvadratmeter BTA handel.

  -Häggvik Entré är ett mycket spännande handelsprojekt i ett fantastiskt läge och jag är övertygad om att Alma kommer att genomföra projektet på ett bra sätt. Bonnier Fastigheter har för närvarande en stor projektportfölj och vi frigör nu resurser som kommer väl till pass i spännande projekt som Värtahamnen och Magasinet på Sveavägen, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

  Säljarens rådgivare har varit Cushman & Wakefield och Kanter Advokatbyrå. Köparens rådgivare har varit Roschier Advokatbyrå.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Bild: Bonnier Fastigheter