+
Bild: NCC.
 • NCC säljer logistikfastighet i Arendal

  PUBLICERAD 2017-07-04 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-07-04 13:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NCC sätter under innevarande kvartal igång bygget av ett logistikprojekt i Arendal i Göteborgs hamn. Fastigheten som omfattar cirka 6 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta har redan sålt till Eliasson & Lund AB som kommer att utnyttja cirka 75 procent av ytan. Resterande yta har NCC i uppdrag att hyra ut, ett uppdrag som sträcker sig ett halvår från att köparen tillträtt.

  Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 88 miljoner kronor och tillträde beräknas under tredje kvartalet 2018. Fastigheten certifieras enligt BREEAM, vilket framgår av NCC:s pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x