+
Foto: Dreamstime.
 • Genova rekryterar till ledningsgruppen

  PUBLICERAD 2017-07-10 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-07-10 14:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Genova Property Group har rekryterat Myr Ullhammar och Erika Kveldstad till seniora befattningar och båda tar plats i bolagets ledningsgrupp. Myr Ullhammar tillträder rollen som projektutvecklingschef under augusti. Hon kommer närmast från Magnolia Bostad där hon haft en liknande tjänst och dessförinnan har hon jobbat på Svenska bostäder, även där med projektutveckling.

  Erika Kveldstad kommer från Fastator och ansluter även hon i augusti, till rollen som ny finanschef på Genova. Hos Fastator hade hon en tjänst som CFO och under en period som tillförordnad vd och innan hon började där arbetade hon på revisionsfirman PwC.

  Det framgår av ett pressmeddelande från Genova Property Group.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived