+
Cecilia Fasth Cecilia Fasth. Foto: Castellum.
 • Cecilia Fasth tar över Stena Fastigheter

  PUBLICERAD 2017-07-03 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-07-03 14:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Christel Armstrong Darvik lämnar sin tjänst som koncernchef för Stena Fastigheter vid årsskiftet efter elva år vid rodret och går i pension. Hon ersätts av Cecilia Fasth, som därmed lämnar sin tjänst som vd för region Väst hos Castellum. Det framgår av pressmeddelanden från de båda bolagen.

  Cecilia Fasth anslöt till Castellum-koncernen 2014 när hon blev vd för dotterbolaget Eklandia Fastigheter och i samband med Castellums omorganisation som genomfördes strax innan man köpte Norrporten 2016 blev hon vd för region Väst som var en sammanslagning av Eklandia och Harry Sjögren. Innan dess var hon vice vd för Skanska i Storbritannien.

  Christel Armstrong Darvik har lett Stena Fastigheter sedan 2006 och i en kommentar skriver styrelseordföranden Dan Sten Olsson att han är mycket nöjd med det arbete hon har genomfört och att bolaget har ett välskött fastighetsbestånd med stor potential.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived