+
SKB:s styrelseordförande Charlotte Axelsson. Foto: SKB
 • Ny ordförande för SKB

  PUBLICERAD 2017-06-02 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vid föreningsstämman för Stockholms Kooperativa Bostadsförening, SKB, den 1 juni valdes Charlotte Axelsson till ny styrelseordförande. Detta efter att nuvarande styrelseordförande Håkan Rugeland avböjt omval efter 25 år som aktiv i styrelsen.

  –  Jag är glad över förtroendet och ser fram mot uppdraget att leda Stockholms största privata hyresrättsaktör in i sitt andra sekel. Bostäder är en förutsättning för regionens tillväxt och SKB kan med sin unika boendeform, bidra till utveckling, säger Charlotte Axelsson i ett pressmeddelande.

  Hon har tidigare varit verksam som vd på Arsenalen, Familjebostäder, Svenska Bostäder och HSB Stockholm, samt jobbat i finansledningen och som borgarrådssekreterare inom Stockholm Stad. Axelsson har även varit styrelseledamot i ett antal företag inom bostadsbranschen och arbetat i nationella och internationella organisationer som främst syftat till att förbättra och utveckla bostadsbranschen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived