+
Stefan Sand.
 • Ny chef för affärsutveckling på HSB

  PUBLICERAD 2017-06-29 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-06-29 10:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Stefan Sand har utsetts till chef för den nya affärsutvecklingsenheten  inom HSBs nationella nyproduktionsbolag som verkar utanför Stockholm.

  I rollen ingår bland annat att utveckla långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. Stefan Sand har jobbat som projektledare inom HSB Projektpartner sedan januari 2014. Han tillträder den nya tjänsten den 1 september 2017

  – Vi har höga ambitioner med HSBs nyproduktion och för avsikt att produktionsstarta 1 500–2 000 lägenheter varje år på de marknader vi verkar på. Det innebär att vi ska förvärva minst lika många byggrätter varje år. Det känns bra att Stefan med det nya teamet tar sig an utmaningen tillsammans med övriga för att öka förvärvstakten enligt vår tillväxt- och markstrategi säger, Magnus Ekström, t.f. vd HSB Projektpartner.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Stefan Sand.