+
 • NAI Svefa växer och nyanställer

  PUBLICERAD 2017-06-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.

  David Fäldt Uppgard och Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Uppgard har tidigare arbetat på SBAB, Savills och Bryggan. Magnérus har erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet och som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis. Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle.

  – Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster. Inom kort lanserar vi ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa, i ett pressmeddelande.

  I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, båda nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har redan tillträtt sina tjänster.

  – Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att växa med minst tre till detta år,  säger Jan Tärnell, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x