+
Rutger Arnhult, vd på Klövern. Foto: Klövern.
 • Klövern köper i Norrköping

  PUBLICERAD 2017-06-12 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-06-12 17:08

  Textstorlek

  Dela med andra

  Klövern har förvärvat två fastigheter i Norrköping till ett underliggande fastighetsvärde om 210 miljoner kronor. Fastigheterna Järnet 5 och Järnet 6 är i handelsområdet Ingelsta och har en sammanlagt uthyrningsbar yta om 15 000 kvadratmeter, huvudsakligen butiksytor.

  Uthyrningsgraden i fastigheterna är 97 procent och de största hyresgästerna är City Gross, Granngården och Jysk. Hyresvärdet i fastigheterna är 16 miljoner kronor per år och den återstående kontraktstiden är i snitt 9 år.

  Av Klöverns pressmeddelande framgår inte vem som säljer fastigheterna men i en kommentar säger bolagets vd Rutger Arnhult att förvärvet kompletterar Klöverns befintliga bestånd i Ingelsta och skapar synergier i förvaltningen.

  Tillträde sker 3 juli.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x