+
 • Heimstaden lämnar Hylte

  PUBLICERAD 2017-06-30 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-06-30 13:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  Heimstaden Bostad säljer 192 lägenheter i Hyltebruk i Halland till det lokala bolaget Bra Bostad. Beståndet består av 10 fastigheter med totalt cirka 16 000 kvadratmeter, och säljs för 115 miljoner kronor.

  – Vi har ägt fastigheterna i Hyltebruk i över 10 år och gillar orten. Det är däremot svårt i denna typ av ort att få tillräcklig volym för att uppnå en effektiv förvaltningsenhet och därför har vi valt att sälja. Det känns bra att lämna över fastigheterna till det lokalt förankrade bolaget Bra Bostad som sedan tidigare äger 140 lägenheter i Hylte kommun, säger Fredrik Årman, Transaktionschef, på Heimstaden.

  I och med denna försäljning så lämnar Heimstaden Bostad orten helt.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x