+
 • GPG nyanställer och utser vice vd

  PUBLICERAD 2017-06-08 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Genova Property Group, GPG, fortsätter att växa och förstärker organisationen med två personer som tar plats i ledningsgruppen. Det handlar om Linda Frisk, försäljningschef, från Fastighetsbyrån och Henrik Sandström, fastighetschef, som har ansvarat för Solna Business Park på Fabege.

  Michael Moschewitz utses till vice vd utöver hans roll som finanschef i koncernen.

  – Genovas ambition är att fortsätta växa inom såväl bostadsproduktion som fastighetsförvaltning. Med Linda och Henrik får vi ett värdefullt tillskott av kompetens och erfarenhet inom båda dessa områden, samtidigt som Michael Moschewitz antar en tydligare ledningsroll i bolaget, säger vd Andreas Eneskjöld i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived