• Bolag säljer alla sina lägenheter

  PUBLICERAD 2017-06-07 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skellefteå Egendom säljer 376 lägenheter på totalt 22 725 kvadratmeter i Byske, Ersmark, Fällfors, Jörn och Lövånger, skriver Norran. Det innebär att trygghetsboendena Furacenter i Jörn och Sörgårda i Byske, samt de lägenheter som Migrationsverket hyr i Jörn också säljs. Hyresintäkterna från lägenheterna ligger på 19,6 miljoner kronor per år och företagets vd Marina Sandström inte vill kommentera försäljningen, enligt Norran, utan hänvisar i stället till Advokatbyrån Kaiding.

  – Det handlar om en försäljning av hela bolaget. Anledningen är att ägarna har kommit upp i åren och vill att någon annan tar vid. Skellefteå Egendom har få vakanser i sina lägenheter och företaget kan uppvisa ett gott resultat. Det har redan hört av sig ett antal intressenter, säger advokat Jonas Holmqvist, Kaiding, till Norran.

  Skellefteå Egendom AB startades 2004 och har genom åren köpt fastigheter på de ovannämnda fem orterna.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived