• Croisette rekryterar i Stockholm och Malmö

  PUBLICERAD 2017-06-13 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-06-12 16:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Croisette Real Estate Partner har rekryterat tre nya medarbetare varav två kommer att vara baserade på bolagets Stockholmskontoret. Till Malmökontoret rekryterar man Josefin Vestlund som kommer närmast från en tjänst som fastighetsekonom på Bredablick och hon ansluter till bolagets leasingteam med titeln associate i mitten av augusti.

  I Stockholm rekryterar man Rasmus Davidsson som värderare från Savills och han ansluter som director på Croisette Valuation & Analysis. Vidare rekryterar man Emil Lötbom från Datscha som kommer att ta rollen som Head of Leasing Stockholm och ansluter i början av september.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived