+
Citypassagen. Foto: Castellum
 • Castellum hyr ut i Örebro

  PUBLICERAD 2017-06-19 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  Försäkringskassan i Örebro flyttar till nya lokaler i Castellums nyproduktionsprojekt Citypassagen, intill Resecentrum. Lokalerna omfattar cirka 4 300 kvadratmeter och har 250 arbetsplatser, själva fastigheten har solceller på fasaden.

  – Vi ser fram emot att flytta till ett nytt kontorshus med tydlig miljöprofil. Vi får moderna, flexibla lokaler som är hållbara över tid, säger Gunnar Pettersson, Fastighetschef på Försäkringskassan, i ett pressmeddelande.

  Nyligen slöts även ett sexårigt avtal med Migrationsverket i samma fastighet.

  – Det betyder att 14 000 av Citypassagens totalt 15 000 kvadratmeter nu är uthyrda, vilket visar att efterfrågan är fortsatt stark här i Örebro, säger Per Gawelin, affärsområdeschef på Castellum Örebro.

  Citypassagen är ett av Castellum-koncernens största utvecklingsprojekt och kommer att rymma totalt 1 000 arbetsplatser. Investeringen uppgår till 420 miljoner kronor och inflyttning sker hösten 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x