+
 • Tre nya förvärv för Svenska Handelsfastigheter

  PUBLICERAD 2017-05-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-05-19 09:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  Svenska Handelsfastigheter förvärvar tre handelsfastigheter i Ystad, Kristianstad och Ängelholm av Eurocorp AB.

  Fastigheterna har en sammanlagd uthyrningsbar yta om knappt 3 200 kvadratmeter och ett hyresvärde om cirka 3,5 miljoner. Köpeskillingen uppgår till 35 miljoner. Fastigheterna är fullt uthyrda till byggmarknadskedjan Jem & Fix.

  -Fastigheterna i Kristianstad och Ystad är grannfastigheter till befintliga innehav i vår portfölj vilket underlättar vidareutveckling av respektive marknad. Genom detta portföljförvärv etablerar vi oss samtidigt i Ängelholm, vilket passar väl in med vårt övriga bestånd i Skåne. All tre är spännande städer med fortsatt utvecklingspotential, kommenterar Staffan Unge, affärsutvecklingsansvarig vid Svenska Handelsfastigheter, i ett pressmeddelande.

  Advokatfirman Glimstedt har varit rådgivare i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived