+
 • SKB:s kreditbetyg bekräftas

  PUBLICERAD 2017-05-24 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-05-24 11:07

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor‘s har uppdaterat sitt kreditbetyg för Stockholms Kooperativa Bostadsförening, SKB, och bekräftar det långsiktiga betyget AA- och de kortsiktiga betygen A-1+ och K-1 vilket är de högsta betygen som S&P ger i dessa kategorier.

  Det framgår av ett pressmeddelande från SKB och i en kommentar skriver vd Eva Nordström att betyget i kombination med de underliggande faktornerna ger bolaget bra upplåningsmöjligheter vilket är en viktig förutsättning för fortsatt bostadsbyggande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived