• Prime Living delårsrapport k1 2017

  PUBLICERAD 2017-05-16 AV Emma Lundberg
  UPPDATERAD: 2017-08-21 17:28

  Första kvartalet levererade en ökad omsättning och förbättrat resultat
  Omsättningen för perioden steg med 57 procent och rörelseresultatet ökade till 90,1 mkr jämfört med 9,4 mkr första kvartalet 2016. Avkastningen på eget kapital uppgick till 28 procent. I slutet av perioden uppgick kassan till 92,9 mkr medan det egna kapitalet uppgick till 755,4 mkr, en ökning med närmare 9 procent jämfört med föregående period. Vår soliditet är fortsatt god och uppgick vid periodens slut till 40 procent och finansieringsportföljen är stabil.

  Under det första kvartalet 2017 har Prime Living genom det helägda dotterbolaget TP9 Oxie AB även erhållit sitt första investeringsstöd för byggnader på fastigheten Träpanelen 1 i Malmö, vilket har varit en förutsättning för att kunna genomföra projektet.

  Läs hela rapporten här:
  Prime Living_k1

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived