+
Visionsbild. Bild: Arkitema Arkitekter. Visionsbild. Bild: Arkitema Arkitekter.
 • HSB tar över förvaltningen på Albyberget

  PUBLICERAD 2017-05-10 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-05-10 14:08

  Textstorlek

  Dela med andra

  HSB Södertörn har vunnit upphandlingen av totaltförvaltningen för Titanias över 700 nyproducerade bostäder på Albyberget i Botkyrka söder om Stockholm.

  På Albyberget pågår bygget av de totalt 709 bostadsrätterna för fullt just nu. Bostäderna byggs i 14 bostadshus, med tre föreningar – som HSB alltså kommer att leverera förvaltningstjänster till.

  – Det ska bli oerhört spännande att jobba tillsammans med de nya föreningarna som får sin första inflyttning 25 juni i år. 2019 står alla husen på plats i den nya stadsdelen på Albyberget som heter Tingstorget, säger Jimmy Bergman, förvaltningschef på HSB Södertörn.

  Fastighetsnytt har tidigare skrivit om utvecklingen på Albyberget. Det var under våren 2014 som kommunen bjöd in till den markanvisningstävling som sedermera Titania vann. Investeringen på Tingstorget ligger på cirka en miljard kronor, fördelat på tre år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Visionsbild. Bild: Arkitema Arkitekter.