+
Anette Frumerie, vd, Besqab. Foto: Sverrir Thór.
 • Besqab avser köpa tillbaka aktier

  PUBLICERAD 2017-05-18 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-05-18 15:55

  Textstorlek

  Dela med andra

  Bostadsutvecklaren Besqabs bolagsstämma beslöt att ge styrelsen bemyndigande att återköpa aktier i bolaget och i enlighet med det har styrelsen beslutat att man under perioden fram till nästa stämma köper tillbaka 120 000 aktier i bolaget. Detta i syfte att säkerställa att Besqab kan leverera aktier i enlighet med det aktiebaserade incitamentsprogram som bolaget ingått med nyckelpersonal.

  Enligt ett pressmeddelande från Besqab får bolaget dessutom maximalt köpa aktier för 25 miljoner kronor vilket innebär att ifall aktiens kurs överstiger 208 kronor, vilket kan jämföras med onsdagens stängningskurs på 193,5 kronor, så får man justera antalet aktier som maximalt får köpas.

  Besqab äger idag 100 000 egna aktier.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Anette Frumerie, vd, Besqab. Foto: Sverrir Thór.