+
Petra Sörling. Foto: HSB
 • Vd utsedd för Culture Casbah

  PUBLICERAD 2017-04-18 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-04-18 14:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Delägarna bakom Rosengård Fastighets AB har utsett Petra Sörling till vd för bolaget. Hon tillträder tjänsten den 1 augusti 2017.

  Petra Sörling är sedan 2013 chef för HSB Sundsfastigheter i Malmö. Dessförinnan arbetade hon som marknadsområdeschef på Riksbyggen.
  – Vi är mycket glada att det är Petra Sörling som ska leda det nya bolaget. Uppdraget är att i kombination med en god förvaltning genomföra ett av Sveriges största och mest intressanta stadsutvecklingsprojekt, Culture Casbah, och på så sätt stärka Rosengård och Malmö. Petra har en bred erfarenhet och är väl meriterad för uppgiften, säger Terje Johansson, ordförande i Rosengård Fastighets AB, samt vd i MKB.

  Petra Sörling börjar sin nya tjänst den 1 augusti. Den 1 september beräknar Rosengård Fastighets AB att tillträda fastigheterna i Rosengård, som MKB tidigare har sålt till bolaget.

  Rosengård Fastighets AB ägs av Balder, Heimstaden, MKB  och Victoria Park.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Petra Sörling. Foto: HSB