• Svenska Bostadsfonden köper i Eslöv och Laholm

  PUBLICERAD 2017-04-06 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-04-06 12:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Svenska Bostadsfonden har förvärvat tre fastigheter i Eslöv samt en fastighet i Laholm.

  Svenska Bostadsfonden 14 AB har ingått avtal om förvärv av fastigheterna Bokhandlaren 4 & 5 samt Ekorren 4 i Eslöv. Det totala antalet lägenheter uppgår till 60 och antalet lokaler till 3, uppdelat på 3 546 kvadratmeter bostadsyta och 1 690 kvadratmeter lokalyta. Fastigheterna har förvärvats av en lokal fastighetsaktör. Tillträde kommer att ske den 28 april 2017.

  Bolaget har även förvärvat fastigheten Kräftan 14 i Laholm. Denna fastighet består av 6 lägenheter och 2 lokaler med en total yta uppgående till 682 kvadratmeter. Fastigheten har förvärvats av en privat ägare och tillträde sker omgående.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived