+
Foto: Strawberry Properties.
 • Stordalen köper Aronsborg

  PUBLICERAD 2017-04-27 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-04-27 10:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Petter Stordalens bolag Strawberry Properties förvärvar Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta utanför Stockholm. Sedan tidigare drivs hotellet inom Nordic Hotel & Resorts, som även det ägs av Stordalen.

  Säljare av hotellet är Starwood Capital Group. Fastigheten omfattar 15 000 kvadratmeter uthyrningsområde, med 390 bäddar och sex restauranger.

  – Aronsborgs konferenshotell är en pärla direkt vid Mälaren. Jag är därför väldigt glad över att nu inte bara driva hotellet utan att också kontrollera fastigheten. Det ger mig en större frihet att utveckla Aronsborg så som jag och mina hotellgäster vill, säger Petter Stordalen.

  – Vi är glada att ha tecknat denna transaktion med Strawberry Properties AB som är en naturligt mer långsiktig ägare av fastigheten, säger säljaren Mikael Freudmann, VD på Scius Partners, som företrätt Starwood i försäljningen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived