+
Patrik "Bjärred" Andersson. Foto: Wikimedia.
 • Serneke rekryterar “Bjärred”

  PUBLICERAD 2017-04-05 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-04-05 09:20

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Serneke rekryterar VM-hjälten från 1994, Patrik “Bjärred” Andersson, för att utveckla bolagets framtida sportanläggningar.

  Bolaget har tidigare skapat Prioritet Serneke Arena, som bland annat IFK Göteborg använder som träningsanläggning under vinterhalvåret och där man spelar flera matcher under försäsongen. Nu har man planer på att etablera fler anläggningar runtom i landet.

  – Med Patriks erfarenhet av idrott, från grunden till den absoluta toppen, och med hans stora nätverk blir han betydelsefull när vi planerar nya lösningar för hur idrottsanläggningar kan ta plats i samhällsbygget, säger Ola Serneke, VD och grundare av Serneke.

  Anderssons roll blir att ta fram innovativa konceptlösningar för anläggningarna och koordinera samarbete och behov hos samtliga intressenter.

  – Sernekes satsning på sportarenor är helt rätt i tiden. Jag har under drygt två decennier skaffat mig erfarenheter kring internationella arenor och det ligger i linje med mitt intresse att vara med och skapa morgondagens sportarenor i Sverige, säger Patrik Andersson.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x