+
 • Köper fem fastigheter i Nacka

  PUBLICERAD 2017-04-10 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-04-10 13:03

  Textstorlek

  Dela med andra

  Oscar Properties expanderar i Nacka genom förvärv av fem fastigheter belägna vid Skurusundet. Köpeskillingen uppgår till 170 miljoner kronor.

  Oscar Properties förvärvar fem privatägda fastigheter på Kvarnvägen 14-20 vid Skurusundet i Nacka. Det slutliga antalet bostäder kommer att bestämmas under detaljplanearbetet.

  – Vi har idag en stark projektportfölj inom- och utanför tullarna i Stockholm och ser en fortsatt stark efterfrågan för våra unika bostäder samtidigt som vi systematiserar och standardiserar vår affär. Det finns en stor efterfrågan på bostäder i linje med vårt sätt att arbeta och Nacka är ett område vi funnits etablerade på ett tag. De nya sjönära fastigheterna vid Skurusundet blir ett spännande tillskott och bygger vidare på vår strategi att expandera i attraktiva områden utanför tullarna, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x