+
Catarina Carlström,Jonas Ekstam och Susanna Thom. Foto: Willhem.
 • Willhem rekryterar tre regionchefer

  PUBLICERAD 2017-03-06 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-03-06 08:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Willhem gör om i sin förvaltningsorganisation och bildar tre regioner: Syd, Öst och Väst. Samtidigt rekryteras tre regionchefer för vardera region, som innehåller cirka 8 000 lägenheter vardera.

  Regionchef i syd blir Catarina Carlström. Hon har varit redovisningschef på Willhem sedan 2011, och har tidigare jobbat på bland annat Newsec. I sin nya roll ansvarar hon för beståndet i Malmö, Helsingborg, Halmstad och Linköping.

  Jonas Ekstam blir regionchef i öst. Han kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Riksbyggen, där han ansvarat för Värmland sedan 2012. Han har tidigare bland annat varit hotelldirektör för Scandics tre hotell i Karlstad. Regionen omfattar Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Karlstad och Jönköping.

  I väst blir Susanna Thom regionchef. Hon har tidigare varit verksamhetsutvecklare på bolaget, och varit fastighetschef i Borås. Region Väst omfattar Borås, Göteborg, Trollhättan och Skövde.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. Sulaiman 2020-01-13

   Hej,
   Vill få kontakt med Catarina eller någon av regioncheferna på grund av läckage i lägenheten som är inte återgäldat sen 2 år tillbaka. 😡😡😡

   Reply

  2. Aleksandra Gambosevic 2019-10-14

   Hejsan! Vill gärna prata med högsta chefen i wilhem
   Jag e rkt besviken på några av medarbetarna som jobbar i Hbg o som ej förstår !

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived