+
Foto: Dreamstime.
 • Överväger emittera obligationer

  PUBLICERAD 2017-03-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-03-30 18:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  Genova Property Group undersöker möjligheterna för en emission av icke-säkerställda obligationer på den nordiska penningmarknaden. Enligt ett pressmeddelande från bolaget, som har en preferensaktie noterad på Stockholmsbörsens tillväxtmarknad, First North, är det ett led i bolagets fortsatta utveckling och för att ha beredskap att kunna ta tillvara potentiella investeringsmöjligheter.

  Likviden från en potentiell emission kommer att användas i bolagets löpande verksamhet. Man har engagerat Carnegie Investment Bank som finansiell rådgivare och Gernandt & Danielsson som legal advokatbyrå.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived