+
Mikael Strand. Foto: Wihlborgs.
 • Ny regionchef för Wihlborgs i Malmö

  PUBLICERAD 2017-03-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-03-13 10:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs rekryterar Mikael Strand som ny regionchef i Malmö. Han kommer närmast från Midroc, och efterträder Lennart Jönsson som byter roll.

  Jönsson kommer framöver arbeta i en roll med fokus på nya tillväxtmöjligheter, större uthyrningsprocesser och nybyggnads­projekt, enligt ett pressmeddelande.

  På Midroc har Strand varit verksamhetsområdeschef för fastighetsutveckling i södra Sverige. Han har tidigare jobbat på Fojab och Vasakronan.

  I rollen som regionchef i Malmö, som är Wihlborgs huvudmarknad, ingår ansvar för ett fastighetsbestånd om 700 000 kvadratmeter med ett värde på 16 miljarder kronor samt en organisation med ett trettiotal medarbetare.

  – Malmö är och förblir vår största och viktigaste marknad. Förstärkningen innebär att vi kan bli ännu bättre på att ta hand om våra befintliga och kommande kunder, säger Anders Jarl, vd.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived