+
 • Hufvudstaden utökar koncernledningen

  PUBLICERAD 2017-03-27 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-03-27 15:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hufvudstaden omorganiserar för att förstärka vad gäller affärsutveckling och projekt. Bo Wikare, vice vd och i dagsläget chef för både Affärsutveckling och Affärsområde Stockholm Östra City, kommer framöver att fokusera på rollen som Chef för Affärsutveckling och vice VD. Denna förändring innebär att koncernledningen utökas med en person.

  Förvaltningsorganisationen kommer även fortsättningsvis vara organiserad i tre affärsområden, uppdelade på Stockholm, NK och Göteborg.

  Anders Nygren, nuvarande chef för Fastighetsutveckling, utses istället till chef för det nya Affärsområdet Stockholm. Rekrytering av ny chef för Fastighetsutveckling, tillika medlem av koncernledningen, påbörjas omgående.

  Mattias Nygårds, nuvarande chef för Affärsområde Stockholm Västra City blir chef för det nya Affärsområdet NK.

  Chef för Affärsområde Göteborg är som tidigare Fredrik Ottosson.

  – Denna förstärkning innebär att vår satsning på utvecklingsprojekt kan ske med ökad intensitet samtidigt som långsiktigheten och den höga kvaliteten i förvaltningen kan bibehållas och utvecklas ytterligare, säger Ivo Stopner, vd i Hufvudstaden.

  Den nya organisationen träder i kraft 1 april 2017.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived