+
Patrik Emanuelsson
 • Heba hämtar ny vd från Locum

  PUBLICERAD 2017-03-29 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-03-29 18:30

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Heba har rekryterat Patrik Emanuelsson från Locum som ny vd för bolaget. Han tillträder sina nya tjänst 2 oktober och ersätter därmed Lennart Karlsson som i januari sa upp sig från sin tjänst. Lennart Karlsson kommer att lämna bolaget och pensionera sig från operativt arbete vid årsskiftet. Under övergångsperioden mellan 2 oktober och årsskiftet jobbar Lennart Karlsson kvar i bolaget i en rådgivande roll. Han kommer även sitta i Hebas styrelse.

  Det framgår av ett pressmeddelande. Patrik Emanuelsson kommer som sagt närmast från Locum och dessförinnan har han arbetat som vd för Micasa Fastigheter och har även ett förflutit inom Svenska Bostäder.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived