+
Foto: Dreamstime.
 • Sara Johansson till Boet Bostad

  PUBLICERAD 2017-02-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-02-07 12:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sara Johansson som nyligen lämnade sin tjänst som fastighetsutvecklingschef på Concent har rekryterats till Boet Bostad där hon bli utvecklingsansvarig och tar plats i ledningsgruppen. Innan Concent arbetade hon som projektledare på ALM Equity men har även varit verksam i den kommunala sektorn, som mark- och exploateringsingenjör hos Värmdö kommun samt projekteringsledare hos Stockholms stad.

  Hon har en examen som civilingenjör inom samhällsbyggnadsteknik från KTH, enligt ett pressmeddelande från Boet Bostad.

  – Boet Bostad är inne i ett expansivt skede med flera större projekt under utveckling. Vi är idag aktiva i ett femtiotal storstäder, regionstäder och universitetsstäder och ser stor potential att kunna växa ytterligare framöver. Saras fastighetsutvecklingskompetens och breda kontaktnät kommer att vara till stor nytta för Boet Bostad i sin fortsatta expansion, kommenterar vd Ferdinand Grumme.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived