+
Anette Asklin. Foto: Castellum. Anette Asklin. Foto: Castellum
 • Anette Asklin till JLL

  PUBLICERAD 2017-02-06 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-02-06 08:55

  Textstorlek

  Dela med andra

  JLL rekryterar tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg. Anette Asklin, Sara Liljevall och Carl Johan Enegren.

  Anette Asklin ansluter till JLLs verksamhet inom Debt & Financial Advisory och kommer i rollen som senior rådgivare att utgå ifrån Göteborg. Anette Asklin har erfarenhet både från egen konsultverksamhet och som finansdirektör på Castellum. Hon kommer att dela sin tid mellan JLL och styrelseuppdrag.

  Sara Liljevall rekryteras till uthyrningsteamet i Göteborg och kommer ha fokus på kontorslokaler. Hon kommer närmast från rollen som Key Account Manager på Academic Work.

  Carl Johan Enegren rekryteras till värdering i Göteborg. Han är nyutexaminerad civilingenjör inom Lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola.

  – JLL Sverige har haft en fantastiskt fin utveckling de senaste åren och det är glädjande att vi nu kan förstärka vår organisation i Göteborg på ett ypperligt sätt – extra roligt att vår verksamhet inom Debt & Financial Advisory nu är på plats i Göteborg, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived