+
Marie Bucht. Foto: Novi Real Estate.
 • Marie Bucht tar över Novi Real Estate

  PUBLICERAD 2017-01-12 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-01-12 14:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Marie Bucht blir ny vd på Novi Real Estate. Hon kommer närmast från Headlight International där hon jobbat med Executive Search riktat mot fastighetsbranschen. Hon har ett förflutet på bland annat Skanska, NCC och Newsec.

  Novi Real Estate bildades av Grandab och Gullingsbro i februari förra året. Bolaget började med uppdraget som förvaltare av SEB Trygg Livs svenska bestånd på drygt 500 000 kvadratmeter och ett fastighetsvärde om drygt 23 miljarder kronor.

  Bucht efterträder Mikael Hasselberg.

  – Med Marie Buchts gedigna fastighetskompetens har vi funnit den VD som skall leda Novi in i nästa tillväxtfas och Grandab fortsätter vara en långsiktig ägare och verkar genom aktivt styrelsearbete, säger Mikael Hasselberg.

  Hon tillträder den 7 mars.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Janne sandahl 2017-01-13

   Grattis till dig och frfr allt till Novi
   Janne

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived