+
Joacim Sjöberg och Jens Engwall. Foto: Hemfosa.
 • Engwall stannar kvar – ersättaren lämnar

  PUBLICERAD 2016-12-09 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-12-09 08:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  I juli meddelande Jens Engwall, vd på Hemfosa, att han planerade att lämna sin operativa roll i bolaget. Joacim Sjöberg utsågs till vice vd och ersättare. Men nu meddelar styrelsen att Engwall blir kvar, och att Sjöberg istället lämnar bolaget.

  Det var i mitten av sommaren som styrelsen rekryterade Joacim Sjöberg, från Swedbank, som vice vd. ”Anställningen är ett led i att genomföra en kontrollerad successionsplanering efter Jens Engwall som planerar att lämna sin operativa roll före utgången av 2017” skrev bolaget i ett pressmeddelande då.

  Men nu meddelar man att Jens Engwall istället kommer att fortsätta vara vd även efter 2017. “Med anledning av detta har styrelsen beslutat att Joacim Sjöbergs roll som vice VD försvinner och kommit överens med honom om att hans anställning i bolaget avslutas”, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

  – Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Hemfosa som specialist inom samhälls­fastigheter. Vi har en väl anpassad och fungerande organisation på plats med en mycket kompetent ledningsgrupp för den fortsatta utvecklingen av verksamheten, säger Jens Engwall i en kommentar.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived