• Senarelägger kapitalmarknadsdag

  PUBLICERAD 2016-10-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-10-19 09:23

  Textstorlek

  Dela med andra

  D. Carnegie & Co. meddelade på onsdagen att den sedan tidigare annonserade kapitalmarknadsdagen som skulle ägt rum 9 november senareläggs. Något nytt datum är inte kommunicerat. Anledningen till att man skjuter upp kapitalmarknadsdagen är det budpliktsbud som Blackstones dotterbolag Vega Holdco har lagt på D. Carnegie och den informationsrestriktion som budet medför, heter det i D. Carnegies kommuniké.

  På kapitalmarknadsdagen skulle Blackstone presentera sina planer gällande D. Carnegie och Mats Hedberg, IR-chef på D. Carnegie, säger i samtal med Fastighetsnytt att då den amerikanska fondjätten i form av budgivare är belagd med munkavle. Ingen informationsrestriktion åligger i nuläget D. Carnegie.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived