+
Norrporten Arena. Foto: Hans Lindqvist/Wikipedia.
 • Norrporten Arena byter namn efter säsongen

  PUBLICERAD 2016-10-11 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-10-12 09:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fotbollssäsongen går mot sitt slut och efter den kommer anrika Norrporten Arena i Sundsvall, där GIF Sundsvall spelar sina hemmamatcher, att byta namn. Vilken den nya namnsponsorn blir är idag oklart men klart är att Norrporten-namnet försvinner. Det bekräftar Jörgen Lundgren, vd för Castellums region norr i samtal med Fastighetsnytt.

  Norrporten finns inte längre som varumärke sedan Castellum köpt upp bolaget under sommaren och därmed finns det ingen affärsnytta i att ha Norrporten-varumärket kopplat till arenan, påpekar Jörgen Lundgren.

  Castellum Arena kommer den inte att heta.

  – Namnsponsring av arenor ingår inte i Castellums varumärkesstrategi. Därför kommer namnet att finnas kvar på arenan säsongen ut och efter det kommer den att få en ny namnsponsor. Föreningen jobbar med att hitta en ny och vi hjälper dem i det arbetet, säger Jörgen Lundgren.

  Castellum äger fastigheterna runtomkring arenan men själva planen och arenadelen ägs av Sundsvalls kommun. Arenan togs i bruk 1903 och genomgick en omfattande ombyggnad i början av 2000-talet.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived