• Sagax köper i Nederländerna

  PUBLICERAD 2016-09-02 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-09-02 08:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Sagax har gjort entré på den nederländska fastighetsmarknaden genom köp av två industrifastigheter för sammanlagt 117 miljoner kronor. Den större av de två fastigheterna ligger i Dordrecht cirka 25 kilometer sydost om Rotterdam och omfattar 25 700 kvadratmeter mark och 11 600 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Investeringen i fastigheten, som är fullt uthyrd, uppgår till 81 miljoner kronor.

  Vidare har man i Bladel, utanför Eindhoven, köpt en fastighet omfattande 12 700 kvadratmeter mark och 7 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Även den fastigheten är fullt uthyrd och investeringen uppgår till 36 miljoner kronor.

  Det framgår av ett pressmeddelande från Sagax.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived