+
Anders Jarl är styrelseordförande för Wihlborgs. Foto: Wihlborgs.
 • Wihlborgs hyr ut till Malmö stad

  PUBLICERAD 2016-05-25 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-08-31 09:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Malmö Stad i kvarteret Uven, före detta Riksbankshuset, mitt emot Stadshuset i Malmö. 7 500 kvadratmeter hyrs ut till Förskoleförvaltningen och Näringslivskontoret.

  Näringslivskontoret sitter redan i fastigheten, tillsammans med Länsförsäkringar som till sommaren flyttar till en ny fastighet, som även den ägs av Wihlborgs.

  Fastigheten ska efter att Länsförsäkringar flyttat ut moderniseras och anpassas till hyresgästerna. Näringslivskontoret, som sitter i byggnaden idag, kommer under renoveringen att flytta till en av Wihlborgs fastigheter på Norra Vallgatan.

  – Den här flyttkarusellen visar prov på Wihlborgs styrka att som stor lokal och flexibel fastighetsägare kunna erbjuda olika lösningar för våra hyresgäster som behöver göra anpassningar av sin verksamhet, säger Anders Jarl, vd, för Wihlborgs Fastigheter.

  Inflyttning beräknas till januari 2017.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived