+
Hans Wallenstam. Foto: Wallenstam.
 • Wallenstam ökar i egna bolaget

  PUBLICERAD 2016-05-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-05-30 08:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hans Wallenstam, vd och huvudägare i Wallenstam, har stuvat om i sin portfölj samt köpt på sig aktier i bolaget. 23 maj sålde han 450 000 B-aktier ur ett av sina bolag som inte är namngivet i den information som finns att tillgå i Finansinspektionens insynsregister. De 450 000 aktierna köptes i sjok om 150 000 aktier var av hans tre bolag Revialma Två, Revialma Tre och Revialma Fyra. Två dagar senare köpte hans bolag Revialma Ett sedan 450 000 B-aktier i tre olika affärer.

  24 maj flyttade han sedan 50 000 A-aktier ur Revialma Två, Tre och Fyra över till Revialma Ett där lejonparten av hans innehav i Wallenstam ligger. Total kontrollerar Hans Wallenstam 22,9 procent av kapitalet och 59,7 procent av rösterna i Wallenstam.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived