+
Åsa Roslund. Foto: Hufvudstaden.
 • Roslund ny CFO på Hufvudstaden

  PUBLICERAD 2016-05-18 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2016-05-18 13:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  Åsa Roslund utses från och med den 18 maj 2016 till ny CFO i Hufvudstaden med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor. Hon kommer att ingå i Hufvudstadens koncernledning.

  I samband med att Åsa Roslund tillträder sin nya befattning lämnar nuvarande CFO Ingvor Sundbom bolaget. Sundbom tillträdde sin position så sent som i mars men innan dess hade Roslund varit tillförordnad CFO från 1 oktober då Magnus Jacobson lämnade sin tjänst på Hufvudstaden för att ansluta till Norrporten.

  Åsa Roslund har varit redovisningschef på Hufvudstaden sedan 2005.

  -Det är med stor glädje vi hälsar Åsa Roslund välkommen i befattningen som CFO. Åsa har under många år gjort ett utmärkt arbete för Hufvudstaden. Hon har en gedigen kunskap om bolaget, de frågor som hanteras av vår ekonomi- och finansfunktion och inte minst de utmaningar och möjligheter Hufvudstaden står inför. Under sin tid som tillförordnad CFO har hon också på ett initierat och förtjänstfullt sätt visat att hon väl fyller rollen som finansdirektör hos oss, säger Ivo Stopner, verkställande direktör, Hufvudstaden.

  Redaktionen

  Källa: Hufvudstaden

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived