• Swedbank höjer riktkursen för tre bolag – och sänker tre

  PUBLICERAD 2016-04-11 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-04-11 10:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Swedbank har reviderat sin rekommendation för en handfull olika fastighetsaktier. Man höjer Castellum till köp och höjer riktkursen med 10 kronor till 140 kronor och även Corem har höjts till köp med en riktkurshöjning om 1 krona till 32 kronor. Likaså NP3 vars riktkurs höjs från 45 kronor till 47.

  Man höjer dock inte bara och Wihlborgs, Wallenstam och Victoria Park sänker man alla från köp till neutral. Någon riktkurs för de tre senast nämnda bolagen anges dock inte av Six News som rapporterar om de ändrade rekommendationerna.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived